Post by phatepercadul on Feb 16, 2022 20:45:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti visus ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Nesamone
Labai labai labai lagina man tai labai nepatinka ir is viso nelabai ydomus zaidimas😌 reikia pagerinti!!
Gražus žaidimas
„Redstone“ mechanika nėra visiškai panaši į „Minecraft“, todėl sunku arba neįmanoma sekti pamokų ir kurti „Redstone“ struktūras. Be to, tikiuosi, kad jūs, vaikinai, pridėsite vietinį „Mutiplayer“, pvz., „Krafteers“ arba bent jau internetinį mutiplayer, pvz., „Planetcraft“. Šie žaidimai yra linksmesni dėl šios konkrečios priežasties, nors jūs, vaikinai, turite daugiau turinio. Galiausiai norėčiau dėkingi už didesnį povandeninį turinį; jūra kažkokia nederlinga
Man patinka, kaip žaidimas atrodo iš tikrųjų. Grafika gera, o mobai irgi gražūs... Mano problema.. 1,valdiklis šiek tiek mažas ir sunkiai valdomas..2,grafika,kai pasukau aukščiausiai, atsilieka kaip uckk.. Aš turėjau sukurti, kai atsiranda vėlavimas...... Aš neturiu problemų su skelbimais, nes jie net nepasirodo vieną kartą....... Btw. Šią programą naudoju nuo 2017 m. gruodžio mėn. ir man ji labai patinka..... Visai kaip minecraft....
Mielas tellurion mobilusis, valdikliai yra baisūs, o jūsų žaidime nėra privatumo, bet žiūrėti aplinkui už (dešiniosios lazdos) yra baisu, teisingas tellurion mobilusis, šis žaidimas taip pat baisus, aš negaliu kalbėtis naudojant kelių žaidėjų režimą ir negalime išgelbėti savo pasaulio, taip baisu (daryk neįdiegti) ačiū 👋😑
Šis žaidimas yra nuostabus! Kadangi aš neturiu tikrojo minecraft. Tai tas pats dalykas! Turiu idėjų, ką galiu pridėti. Kaip gal pabaiga. Arba vieta, kur galite prisijungti prie savo draugų ir twy gali prisijungti prie jūsų. O gal net urvuose rastų lengvų krištolų. Galbūt daugiau tokių minių kaip ateiviai! Ir galbūt Antarktidą primenanti vieta. Ir galbūt ypač sunkus režimas, vadinamas Apocalypse Like super hard core. Ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą! Tikiuosi, kad pridėsite tai, ką sakiau! Arba dar geriau
taigi... tai geras žaidimas... buuuuuuutttttttt, tai tikrai vėluoja, yra per daug skelbimų ir jie tiesiog rodomi, kai žaidžiate, tai labai sunku ir blaško dairytis aplinkui, nes galite ką nors sulaužyti, o tai tik visa krūva baltos spalvos. blokuoja jos gana bjaurią... sąžiningą apžvalgą
Oi, šis žaidimas taip vėluoja, per daug skelbimų ir per tikroviškas, tada sutvarkykite šį žaidimą ir aš noriu, kad pakeistumėte padalijimo valdymą, kad jį būtų taip sunku naudoti: (jei tai ištaisysite, duosiu 5 žvaigždutes
RealmCraft 3D Mine Block World ایڈونچر imti
Šis žaidimas buvo geriausias. Tu turėtum pabandyti tai . Jame gali būti keletas priedų, kurie gali šiek tiek erzinti, bet be to, tai gerai.
Nu nešviečia šviestuvai o tai labai fainas žaidimas 👍👍
RealmCraft 3D Mine Block World სათავგადასავლო tlev
Šis atnaujinimas yra labai gražus, tačiau turėtų būti keletas priešų, tokių kaip Ender Dragon, Weither ir daugelis kitų, pridėkite ir šiuos priešus.
Atkreipkite dėmesį, kad šis žaidimas atrodo įdomus, tačiau jis labai atsilieka. Išspręskite vėlavimo problemą.
Vieną žvaigždutę skiriu, nes man patiko kitoks pasaulis, o antrąją – todėl, kad buvo tiek daug ką tyrinėti!! Bet skiriu tik 2 žvaigždutes, nes ji labai atsiliko, o kai kurie papildymai net nebuvo praleisti!! !!todėl aš ištryniau šį Irritation žaidimą... pls pls įdėti pridėti draugo užklausą!!
Aš skyriau jam 2 žvaigždutes mažiau nei 5 dėl dviejų problemų: 1. Kai šiame žaidime mirštate ir atgimstate, visi jūsų ūkio gyvūnai dingsta... 2. Pabandykite pridėti kai kurių kaimo gyventojų neprisijungus.... Taigi neprisijungę neturėtume jaustis vieniši....... .... Jei sutvarkysite šiuos dalykus, tada nėra nieko geriau už tai ......
RealmCraft 3D Mine Block World სათავგადასავლო icss
Prašome pakeisti vairasvirtę kaip minecraft
Puikus žaidimas, bet daug klaidų. Pirmiausia, kai prisijaukinu vilką ir priverčiau jį atsisėsti, tada, kai kovoju su bet kokia minia, vilkas automatiškai ten išneršia. Taip pat negalima uždėti jokio bloko ant electrium, kas įmanoma „Minecraft“. Trečias dalykas, kuris man nepatinka, yra tai, kad laukas nesudrėksta, net jei jį apgaubiu vandeniu, todėl labai sunku ūkininkauti.
Žmonės sako, kad tai nukopijuota iš Minecraft, taip, nukopijuota, bet jis yra geras, jis tiesiog skiriasi nuo Minecraft, tai panašus į minecraft, bet yra klaida, todėl 4 žvaigždutės
1/4 ekrano užfiksuojama skelbimais, todėl su skelbimais nieko negalite padaryti. Jūs turite žaisti su jais ir negalite sukurti to, ko norite.
Žaidimas yra puikus, tačiau pridėkite keletą automobilių, kurie gali važiuoti kelyje, ir mes patys jį sukūrėme.
Tai puikus žaidimas!!!! Tai kaip minecraft, bet nemokama...... Yra tik 2 dalykai, kuriais esu šiek tiek nusivylęs: 1. Nėra vietinio kelių žaidėjų režimo. Turiu galvoje, kad yra kelių žaidėjų režimas, bet nėra galimybės žaisti su draugais vieni savo pasaulyje. 2. Nėra vardų!!! (Tai nelabai rūpi. Tik manau, kad būtų geriau, kad būtų lengviau atskirti savo augintinius)
Srr uz 1 žvaigžde bet gali tokį pat sukurt bet nemokama Minecraft tikrai bet ne mokama!!!!!
Man nelabai patinka šis žaidimas
Aš pasakysiu, kad šiame žaidime yra daug daugiau problemų nei ištaisyta. Pirma, lovų karai nutrūko dėl ilgų 15 sekundžių, o kitą – monstrai tiesiog atrodo labai keistai ir siaubingai. Tikiuosi, kad jūs, vaikinai, galite tai pataisyti, išskyrus tai, kad žaidimas yra geras
labai patinka šis žaidimas
Nuostabus atnaujinimas, bet ar galite pridėti pabaigą kaip minecraft, o kada bus kitas atnaujinimas ir ar galite pridėti daugiau laimėjimų, pridėkite netherite elementus ir leiskite mums suaktyvinti švyturį ant neterito blokų
sveiki, man nelabai patinka šis žaidimas, bet tai gerai, kad minios yra tikrai šiurpios ir atrodo visiškai nepanašios į tikrąjį, kurio man reikia beveik neįmanoma, Endermanas buvo tai, ką tu vadini😑, nes jis net atrodo kaip toks Užpilu vandens, jis neišnyksta, kas čia su šiuo žaidimu, oda nėra labai gera, todėl šiandien jį ištrinu JAU 😄😄😄😄😄😄😄😄
Blogas žaidimas! Nė nepalyginti su tikru Minecraft
Žaidimas tikrai geras! Labai patiko.
Sveiki vaikinai!!!!!!
Baaaaaaaad
RealmCraft 3D Mine Block World Adventure ruma
Tai labai priklausomybę sukeliantis žaidimas, patinka,,,,,, Gerai, naujausio atnaujinimo programa nuolat užšąla ir tada pasirodo programa, kuri nereaguoja. Prašau pataisyk
Šis žaidimas yra geras, bet aš žaidžiau jį jau savaitę ir vieną dieną nuėjau į savo nuotraukų galeriją, ten buvo 1000 ar net daugiau šio žaidimo nuotraukų, kurias reikia pataisyti
Labai patenkintas žaidimu. Esu pirmas laikmatis ir žaidžiu valandas. Vienintelis dalykas buvo tai, kad aš iš pradžių buvau neršto džiunglių baldakimu "kieto" lygyje ir miriau 3 kartus, grąžindamas mane į baldakimą. Šias džiungles privalai prasibrauti per augmeniją ir užtruko ILGAI, kol vilna susiklos lova, todėl aš nustojau neršti medžiuose. Išmoko pakeisti sunkumą. Jokios informacijos ar pamokų, teko paieškoti Google, kaip valgyti obuolį!! Kiekvieną kartą vis geriau, bet sunkus pasaulis. Savo planšetiniame kompiuteryje turiu kaimą su daugybe gėrybių – lengva.
Sis zaidimas mail kartus Minecraft. Ar man hi lanai patina zaisti
Ar jums patinka kūrybinės kasyklos, išgyvenimo kūrimo smėlio dėžės ir amatų žaidimai? Tokie žaidimai, kuriuose galite tyrinėti 3D pasaulius, kovoti su miniomis, naikinti ir statyti kubus? Jei „taip“, tada nemokama Realmcraft smėlio dėžė yra būtent tai, ko ieškote! REALMCRAFT SAVYBĖS ► Įspūdingas OPEN WORLD, kuriame viskas susideda iš 3D kubelių. Šiame begaliniame pasaulyje su procedūrų generavimu tik jūs nuspręsite, kur eiti ir ką daryti! ► KURTI PASAULIUS. Sunaikink kubelius, rink blokus, perkelk juos kaip nori ir kr
Kai patikrinau, kad visi pasauliai buvo sunaikinti! o mano mėgstamiausių pasaulių ten nebėra! pataisykite! Pridėkite keletą dalykų, pvz., draugų sąrašą, o žaidėjams apsilankius pasaulyje jiems leidžiama tik kurti, bet jie negalės sunaikinti ,ir pataisykite klaidą, nes ji vis atsitiktinai išeina ir sako, kad klaida negali prisijungti, nors mano ryšys geras, pataisykite tai! Prašome, pateikite šio žaidimo atnaujinimus, tai nuostabus žaidimas, pridėkite šiuos ypatybės! ir taip, aš praradau pasaulius
Tai labai geras žaidimas, beveik panašus į Minecraft, aš taip pat noriu jį atsisiųsti, bet pirmiausia jį reikia nusipirkti, tada galite įdiegti, todėl patikrinu kiekvieną panašų žaidimą, pvz., craftman, bblocks ir tt. Bet man jie nepatinka, todėl išbandžiau tai ir man jis pasirodė geras, bet trūksta kai kurių dalykų, kad tai būtų puikus žaidimas, galite pridėti užrašų knygelę (jei žaidėte „Minecraft“ arba „craftman“, dabar tai padarysite), keltuvą, pelėdą ir kitus gyvūnus bei paukščius, net drakoną ir dinozaurą, zombio galvą ir tt tikiuosi išpildysi mano norą. Ačiū
WorldCraft: 3D Block Craft – „Google Play“ programos
Nesamone nėra kelių žaidėjų
ziauriai geras zaidimas aciu visiems kas ji sukure !!
Man patinka tai internete, kai žaidžiau taip, kai buvau kaip vaikas, mėgau internetą, mėgstu sniego mūšį, bet viena problema, kai man patinka pabandyti padaryti vonios kambarį, kai padedu kriauklės dalį, ji pasisuka kitaip Nenoriu, kad taip būtų. Man prireikė 20 minučių, kad išspręsčiau šią problemą ir, PRAŠOME, PRAŠOME ŠIOS LEBUKLĖS PATIKRINTI, JEI NEPASUKITE, APSUKITE STALTĄ IR TURITE Į 2 ŽVAIGŽDŽIŲ ĮVERTINIMĄ, PRAŠOME PAŠAUKTI. Man tai nervina ir varo iš proto. Ir man patinka baldai 😁😁ačiū uuuuu(^∇^)(つ✧ω✧)つ
Brain Out: Can you pass it? Puzzle vvii
Jame mažai smagu, bet jūs turite daiktą, kuris jį sukūrė ir tas dalykas, kaip juda ranka, nėra realu, jei žaisite, suprasite