Post by phatepercadul on Feb 16, 2022 20:48:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк монет ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Якщо ми вийдемо з системи, коли наш прогрес буде видалено, незалежно від того, з яким обліковим записом ми пов’язані. Сталося зі мною тричі. Все одно хороша гра.
ЦЕ ВІДНОВИЛО МІЙ ПРОГРЕС, КОЛИ Я ЗАКРИВ ГРУ!!!, ВИПРАВКУЙ ЦЕ ЗАРАЗ!
після обнови не йде
Я пам’ятаю, що гра була такою веселою, але їм потрібно вирішити серйозну проблему. Гра не зберігає ваш прогрес, справді нудно, коли ви, нарешті, досягаєте рівня, а вона не зберігає. Я пробував увійти в свій Google Play, але це не дозволяє мені, чорт побери!!
Ця гра найкраща, але її можна помістити в рекламу, і коли я її подивлюся, вона буде давати дорогоцінні камені! Дякую.
Алтпл
Прикольна гра але висне а так класна кладу 4 зірки
було весело багато років тому. але останнім часом він перезапускав гру щоразу, коли я її відкривав, і це втомлювало.
Дуже велика програма. Але досить не погана , можна навіть сказати чудова ! :-)
Гра просто дивовижна. Розробникам респект👍 !..iPhone нервово покурює в сторонці 😸..!
добре, завантажено вчора, і вже є купа проблем. По-перше, я не можу натискати кнопки безпосередньо, мені потрібно клацнути під кнопкою, щоб активувати її. чому по-друге, щоразу, коли я закриваю гру, вона перезапускається. Я вчора підійшов до третього поясу, закрив гру, відкрив її сьогодні вдень, і я повернувся на самий початок, потиснувши йому руку. що відбувається.
Гра на планшеті не запускається. Що зробити що вона відкрила? Зробіть щось, щоб усі пристрої могли її завантажити
Хороша гра. Хоча іноді це завмирає і виганяє мене.
Справді весело. У мене вже 5 років це найкраща гра, яку можна отримати
Чудово, поки він не скинувся... Я досяг 10 рівня зі своєю дівчиною, а потім пообідав, повернувся, і коли гра завантажилася, весь мій прогрес зник... потім я знову спробував до рівня 4 закрити гру та відкрити її. ..знову все стер. Мені сподобалася ця гра, я просто хотів би пограти в неї. Будь ласка, усуньте ці проблеми із збереженням. Я знаю, що я не один такий.
Мені подобається гра, в неї весело грати, але чомусь нижня частина мого екрана чорна, коли я граю в неї, ніби гра не простягається на весь екран, і мені доводиться клацати трохи під усім. Будь ласка, допоможіть мені це виправити!
Забавна гра тримає мою голову ясною і є хорошим способом позбутися часу
Кращі iphone та ipad-ігри 2013 року - Мобільні технології 2021
Clumsy Ninja Пригодницькі zraq
Це такий чудовий вбивця часу, що я граю в нього, навіть коли мені є чим зайнятися! Але я хочу, щоб навіть якщо ви оволоділи предметом, на якому ви все одно могли заробляти гроші, але навіть якщо він такий самий, як зараз, він все одно буде моєю найкращою грою №1!❤️❤️❤️
Чому припиняє роботу!!!!!!!!
Не грузиться
Drawn Dark Flight скачати торрент FENIXX. Завантажити ...
Грати в ніндзя на андроїд
Clumsy ninja на андроїд trashbox. Пономарьов я люблю тільки тебе мінус завантажити. Карту gps навігатора україни. Кіно сімейка вампірів.
Прикольна гра, але є недоробки...
Я теж грав у Clumsy ninja, коли був дитиною! Це зробило життя чудовим і веселим, тому гра з п’ятьма зірками
Я люблю цю гру з 2014 року, але коли вона запитує, чи хочете ви оцінити гру, я переходить на незахищений сайт, і люди можуть викрасти мої паролі. Інша справа, що щоразу, коли я виходжу з гри і повертаюся до неї, незалежно від того, наскільки я зайшов, усе повертається на початкову стадію. Якщо поєднати ці речі, раніше ця гра була чудовою, але тепер вона ніколи не буде такою гарною, як була.
Дуже, ностальгічно і я грав у це в дитинстві, і я все ще роблю, однак перехід на новий пристрій і те, що ваш прогрес просто зник, це не найкраще відчуття. Я хотів би, щоб був спосіб зберегти прогрес під час перемикання пристроїв 🥰
Freenet для андроїд. На андроїд зламану версію clumsy ninja на. Тест з читання 2 клас 2 чверть. Герої в масках в hd з торрент.
Я люблю цю гру, але 2 місяці тому я видалив цю гру, тому що я треную його 1 місяць, потім є відставання і, перейшовши на рівень 1, я навчаю його з рівня 1-13
Чого коли вона обновилася в мене не працює у мене 38 лвл подумайте, скільки це нада грати
Круто одні словом
Це хороша гра, але є проблема із зимовим батутом. Іноді він просто раптово піднімається в небо, і коли я ставлю дубовий тотем на зимовий батут, він знову піднімається в небо. Я так сміявся з цього, коли це трапляється
Clumsy Ninja சாகசம் sum
0 зірок завантажив його, я був на рівні 6, і він видалив весь мій прогрес до нуля, я видалив, здається, у всіх були ті самі проблеми протягом найдовшого часу, і вони нічого з цим не робитимуть
Це хороша гра, але будьте обережні, якщо ви потрапите в неї, є велика ймовірність, що гра скинеться до рівня 1 у якийсь випадковий момент. Це двічі траплялося з моїм сином, який залишився дуже розчарованим.
Це збій щоразу, коли я граю, він починається з самого початку
Це досить весела гра, і причина, чому я не отримую 5 зірок, полягає в тому, що вони можуть легко змінити мою думку, все, що я хочу, це райдужний ніндзя Я маю на увазі біо ніндзя неоновий ніндзя Я просто думав, вау, це справді барвиста веселка Ніндзя, тому я негайно прийшов у цей розділ, щоб запропонувати райдужного ніндзя назавжди
Я дуже люблю гру! Я вдруге завантажую його, бо пам’ятав, що мав його, коли був маленьким. Причина, по якій я ставлю йому лише 2 зірки, полягає в тому, що я досяг 16 рівня за один день, поклав свого ніндзя спати, а потім повернувся наступного дня, щоб виявити, що всю мою важку роботу та прогрес повністю відновили. Все. Мені було неприємно, оскільки я пам’ятаю, як сильно я любив цю гру, і я був радий повернутися до неї. Будь ласка, виправте цю помилку, і я зміню її на 5 зірок!! Дякую!
Clumsy Ninja ጀብዱ sfm
дещо незграбний ніндзя, але він наш.
Clumsy Ninja Dobrodružné bqa
Я люблю цю гру, але вона для мене занадто повільна. Не через гальмування, а через геймплей. В іншому випадку це дивовижно. Мені це дуже дуже подобається.
А в кого припиняє роботу це не до розробників це ваш телефон гімнаний
Sonic Dash - Endless Running Árkádjátékok hqj
Я люблю цю гру, але щоразу, коли я закриваю програму та відкриваю її знову, мені доводиться перезапускатися з початку гри, наче я навіть ніколи не грав, і з моєю роздільною здатністю щось не так, я повинен натискати нижче, ніж кнопку, яку я " я намагаюся натиснути. Якщо у вас є нові пристрої, які були випущені за останній рік або 2, не витрачайте час даремно.
Еххх.. Кнопку збирання для місій потрібно натиснути кілька разів, щоб зібрати, і я знаю, що проблема не в моєму телефоні, тому що я тестував її в інших іграх/додатках, які, мабуть, мають подібне. .? Кнопки.
Стирає прогрес після приєднання. 5 зірок, якщо це виправлено
Гра дуже хороша, але я поставив їй 3 зірки, оскільки вона не збереже ваш прогрес! Я тренувався 3 години, а коли повернувся до гри, весь мій прогрес був втрачений! У моїх молодших братів і сестер також є ця гра, і, наскільки я бачив, їх прогрес збережено ідеально. І вони використовують Kindle Fire та Apple – будь ласка, виправте цю проблему для Android та інших користувачів
Ця гра більше не зберігає мій прогрес. Розчаровує.
Мене попросили відремонтувати м’яч сокера на рівні 32, але у мене недостатньо дорогоцінних каменів, чи можете ви дати щоденну винагороду за дорогоцінні камені? З фруктів несправедливо, тільки дерева та фрукти мають монети, а не дорогоцінні камені! Також на рівні 34 я не можу змусити ніндзя опуститися вниз, тому що він плаває, і коли я ставлю його на високо, він піднімається, а іноді падає після того, як встає протягом 5 хвилин