Post by phatepercadul on Feb 16, 2022 20:57:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar açarları artırır ▞▞▞
▞▞▞ My Story - Mansion Makeover 2022 version ▞▞▞
Bu oyun mənim Google Play pulumu qəbul etməyəcək. Olsa, həqiqətən də əyləncəli ola bilərdi
Oyunun konsepsiyasını bəyənirəm. Əvvəlcə əyləncəli idi, amma sonra çətin olmağa başlayır. O qədər çətin idi ki, raund keçməzdən əvvəl 10 dəfə oynamışdım, hətta gücləndirici ilə də keçə bilmədim. Beləliklə, Mən Silindim.
Yeni səviyyələrin açılmasını gözləyirdim və düşünürəm ki, cansıxıcı olan bu oyunu silməyin vaxtı gəldi
Mən daha çox səs səviyyəsi istəyirəm, bu mənim yeganə problemimdir.
Əla oyundu çox gözəldi bayıldım 😊😊😊
Ela oyundu amma ilişib qalmışam bidene oyunda 🥺
Mən bu oyunu çoxdan oynayırdım, amma indi yeni otaqlar və ya hekayələr gəlmir.. Lütfən, bunu həll edin, mən oynaya bilmirəm. Onu siləcəm😡😡😡😡
O qədər çətindir ki, daha çox hərəkət əlavə etməlisiniz, yoxsa oyunu dərhal silirəm, xahiş edirəm daha çox hərəkət əlavə edin
私のストーリー - 豪邸へ大変身 パズル sdvj
Təxminən bir aydır ki, eyni onlarla lövhədə oynayıram. Deyəsən, tərtibatçı oyundan imtina edib və daha da irəliləmək üçün heç bir yol yoxdur
F ok r indi bu, həqiqətən də əyləncəlidir çoxlu əlavə yardımlar onu daha əyləncəli edir və oyunçuya qarşı qərəzli deyil. Ümid edirəm ki, bu, əksər oyunlarda sizi həqiqətən bu işə cəlb etdiyi kimi dəyişməyəcək və sonra səhvlər yaranacaq və mükafatlar alınmayacaq və ya oyun parçaları alınmasa onların etməli olduğu kimi işlə, nə baş verdiyini görəcəyəm və geri qayıdacağam və 5 ulduz reytinqimi yeniləyəcəyəm, mənə uğurlar arzulayıram lol
Ela oyun ama biraz sikici biraz❤️
Deyəsən, inkişaf etdiricilər bu oyundan imtina edirlər. 2 aydan çox müddət ərzində heç bir yeniləmə, heç bir elan yoxdur. Çox qeyri-peşəkar.
Oyun əyləncəlidir, lakin daha çox tikinti səviyyəsini gətirmək çox uzun çəkir. Artıq həftələrlə gözləyirəm ki, yeni otaqlar açılsın
Güncəlləmə edin. Otaq yoxdu. Otaqlar əlavə edin yoxsa oyunu silmək məcburiyyətində qalır adam
My Story - Mansion Makeover Παιχνίδια παζλ dlqt
Bütün bu oyunlar eyni qurulur və mebeli oyunu oynamağa qoyun və s. yaxşıdır, xahiş edirəm bir daha məndən heç nə soruşmayın, təşəkkür edirəm.
Natamam, lakin gözəl Oyun hələ də təkmilləşdirildiyi üçün oynamaq üçün çox şey təklif etmir, lakin bu səviyyələri oynamaq əyləncəli idi və tam olsaydı, mən əslində daha çox ulduz verərdim!
Mən bu oyuna nifrət edirəm, çünki keyfiyyəti aşağıdır və dəhşətli musiqi var, bu, bunu deməyimin yalnız 2 səbəbidir.
Artıq həftələrdir ki, yeni otaqlar gözləyir. Yeni otaqların nə vaxt əlçatan olacağı barədə bizə məlumat verə bilərsinizmi?
Ela oyundu. Olduqca maraqlidi. Men cox sevdim
Çətin amma əyləncəlidir. Hekayə xəttini bəyənirəm. Hələ də oynayıram, kömək etmək üçün alətlər əldə etmək üçün daha çox yollara sahib olmaq istərdim. Mən hələ də daha çox alət gözləyirəm. Mən hər gün oynayıram
Mən oyunu sevirəm və bəzi otaqları tamamladım və indi otağı təmir etməyə davam edə bilmirəm, çünki yeniləmə lazımdır. Ümid edirəm ki, oyun öz yeniləməsini alacaq
Düşünürəm ki, beyniniz üçün faydalıdır və malikanə etmək həqiqətən də əyləncəlidir. Düşünürəm ki, bu oyunu oynayan insanlar bu oyunu mənim kimi HELL kimi oynayacaqlar! Hamının xoşuna gəlir və dünyada hamı onu oynayacaq. Və bu oyunun yaxşı tərəfi ondan ibarətdir ki, siz onu çoxlu CƏHƏNNƏM oynadığınız zaman belə, heç vaxt ondan bir pillə qalxmayacaqsınız. Əgər siz CƏHƏNNƏMƏ yaxşı qiymət vermisinizsə, o zaman onlar daha çox səviyyə əlavə edəcəklər, çünki getdikcə daha çox insan yaxşı dərəcələri qiymətləndirir. Beləliklə, bu CƏHƏHƏNƏ oyununu yoxlayın və CƏHƏHƏNƏN onu əldə edəcəksiniz
Oyun yaxşı idi. Ancaq tapşırığı yerinə yetirmək üçün əlavə bəzək çiçəkləri və əlavə ulduzlara ehtiyac yoxdur ...
My Story - Mansion Makeover Hjernetrim jodz
Əyləncəli və çətin oyundur, amma mən onu sevirəm 420-yə qədər oynadım və sonra oyun dayandı və yeniləməli olduğunu söylədi .... Belə ki, yeniləmə nə vaxtdır, bu, çox vaxt aparır, mən artıq təxminən 4 gündür ki, oflayn deyiləm 😅 buna görə də zəhmət olmasa tez yeniləməyə çalışın🙈
My Story - Mansion Makeover Łamigłówki aej
Çox gözəl oyun👍
Yaxşı oyundu
Bu oyundakı reklamlar xüsusilə gənc uşaqlar üçün iyrəncdir, əgər gənc (18 və ya 21 yaşdan aşağı) varsa, onlara mənfi qiymət verə bilsəm, bu oyunu oynamamalıdırlar. Çox uyğun olmayan reklamlar x qiymətləndirilib
Bu oyun əyləncəlidir və gözəl bəzəkləri var, amma mən çətin səviyyələri sevmirəm və çətin səviyyələri bitirmək üçün saatlar sərf etdim. Yeni gün üçün ulduzu almalı və ya kimsə ilə danışmalısınız, amma hekayəni və bəzəkləri bəyənirəm
Beat Racing:Car & EDM Musik tzu
Bombaları müxtəlif istiqamətlərdə hərəkət etdirə bilməzsiniz, lakin siz oflayn oynaya bilərsiniz.
Mən gücləndiricilərdən heç birini almadığım zaman oyun işləməyi dayandırdı. Onların məhsullarını almaq məcburiyyətində qalana qədər bu oyun sizi azad edəcək.
Mən bu oyunu çox istəyirdim və əvvəlcə bəyəndim. Ancaq onu bir müddət oynadıqdan sonra anladım ki, 163-cü səviyyə ilə bunu inkişaf etdirmək gülünc dərəcədə çətindir və çox şeyin 2 ulduza ehtiyacı olduğu üçün istənilən yerə çatmaq çox uzun çəkir. Ona görə də onu sildim.....həyat 1 cücə ulduz üçün gülünc dərəcədə çətin səviyyəni təmizləmək üçün günlər sərf etmək üçün çox qısadır.
Əladı❤😍
Çox gözəl di
Qrafika və interyer seçimləri baxımından yaxşı oyun. Səviyyələr zəhlətökən ola bilər, məncə, çox asan olmalı və ya məhdudiyyətsiz hərəkətlərə sahib olmalıdır, çünki oyunun diqqət mərkəzində malikanə düzəltmək və blokları əzmək deyil. (Tərtibatçı düşünməlidir) Əgər blokları qıraraq oynamaq istəsəm, o oyunu yükləyəcəm... və indi oyuna bu qədər daxil olduğum üçün birdən yeniləmə problemi var. Daha çox otaq mövcud deyil.... Bu nədir!
Sizi oynamağa davam edəcək bir çox hadisə var. Bəzi səviyyələr olduqca çətin görünür, lakin oyunun bir çoxu daha çox şansa əsaslanır. Yenə də yaxşı oyundur