Post by phatepercadul on Feb 16, 2022 21:09:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar kristalleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Bundan cok iyileri var.Hic hoşlamadım
Food Truck Chef™ Cooking Games கேஷுவல் rnu
İlk kamyonun tamamında oyundan zevk alıyordum, sonra ikinciyi açtığımda aniden her şeyi yükseltmek için mücevherlere ihtiyaç duyuyordu. Yine bir para tuzağı. Sanki reklamlar yetmiyormuş gibi. Çok kötü.
çok güzel
Tencerede pişirilen her malzeme için zamanlayıcı, yanmayı önlemek ve kullanıcıların kolayca görebilmesi için ünlem işareti veya yanıp sönen renkler gibi güçlü bildirimlere sahip olmalıdır.
Güzeldi ama bu hafta sunucu sorunları var ve oyunu yükleyemedim. 2 gündür devam eden sunucu sorunları 5 dakika içinde geri dön diyor. Bu sorun dışında oyun harika ve eğlenceli bir zaman geçirme yöntemi.
Oyunu sev. Sadece daha hızlı daha fazla jeton kazanabilmeniz gerekiyor. Yükseltmeler çok pahalı.
bu iyi bir oyun. 10 yemek kamyonunu tamamladığınızda tüm oyun için tüm görevleri yapmış olursunuz. her bir kamyon için küçük olanlar hariç. Bir kez tamamlandığında yeni alanlar için yeni görevler yok, devam etmek için hiçbir istek vermiyor.
ÇOKKKKKKK güzel bir oyun bayıldığım. Herkese seve seve tavsiye ederim
Harika oyun ama mücevherlere olan ihtiyaç onu öldürüyor. Bazı bölümlerden sonra ilerleyemiyorsunuz, gemlere ihtiyacınız var ve özellikle Türkiye'de diğer oyunlara göre çok pahalılar. Keşke madeni paraları mücevhere dönüştürmek veya mücevher ihtiyacını azaltmak için daha fazla seçenek sunsaydın.
Çok elmaslı az ve bölümleri işlemek için elmas kullanırsınız.
Bu harika bir oyun, yakın zamanda yeniden yükledim ve sadece yükselmek için her şeyin ne kadar pahalı hale geldiğini ve sonraki seviyelerin de nasıl değerli taşlara sahip olduğunu fark ettim. Devam etmeyi umuyordum 😔 ama yapamıyorum. Mücevher kazanmak ve diğer seviyelere çok daha iyi ilerlemek güzel olurdu. Sadece birkaç eşyaya yetecek kadar değerli taşlara çok fazla para harcamayın. Üzgünüm ama oyunu kaldıracağım 😶Daha sonra döneceğim.
Oyun harika ama geliştiricilerin her oyuncudan her kuruşunu almaya çalıştığını hissediyorum. Pek çok oyun içi yükseltme tonlarca mücevhere mal olur ve gerçek para ödemedikçe mücevher kazanmanın basit bir yolu yoktur. Bunun üzerine mücevher anlaşmaları aşırı fiyatlandırılır. Zevk almak için gerçek para ödemeyi planlamıyorsanız oynamanızı tavsiye etmem! Diğer uygulamaları indirirken sahip oldukları mücevher teklifleri çalışmıyor. Kaldırdım ve bununla aynı sorunları belirten birden fazla başka inceleme (4 yıldız ve altı) buldum
MODERN WARSHIPS Jangovar klru
Food Truck Chef™ кухня игра Казуальные rlrq
Çok güzel bir oyun... Tavsiye ederim herkese...
Bu oyunu gerçekten seviyorum, süper eğlenceli ama o kadar gecikiyor ki daha yüksek seviyelerde 3 yıldız almayı imkansız kılıyor ve çok sinir bozucu. Umarım bunu düzeltebilecek bir güncelleme gelir ve uygulamaya 5 yıldız veririm
Bu oyunu seviyorum. Çok bağımlılık yapıyor, ancak birdenbire başlayan sorunlar var. Para biriktirdim ve Baker's Street'i satın aldım, şef bileti yarışmasından 20 mücevher kazandım ve yıldız yarışmasından ekstra mücevherler kazandım. Ertesi sabah uygulamayı açtım ve tüm bu ilerleme gitti. Baker'ın sokağı tekrar kilitlendi ve oyun, malzeme satın alma penceresinde donmaya devam ediyor. Oyunu kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Bu aksaklıklardan önce 5 yıldız verirdim.
güzel bir oyun
Aslında bu oyundan çok keyif aldım ama level atladığımda çok fazla reklam çıkıyor ve görünce sinirleniyorum. Lütfen düzeltin!
Şimdi hiç oynamıyor bir güncellemeye açıyorum, bütün gün güncellemeye tıklıyorum güncellemeyi tamamladıktan sonra oyuna girmiyor tekrar güncellemeye dönüyor
Tamam, bu yüzden yeni ramen eklemesini seviyorum ve hatta otobüsü durdurmakla birlikte her şey için gereken mücevher sayısını azaltmış olmanızı bile seviyorum.. Harika bir düşünce.. harika yeni seviye.. daha fazlasını yapmaya devam edin 😍😍 yine de En azından otobüsün 6 değil 2 değerli taşla devam etmesini tercih ederdim 😉
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual games rst
Bayadır oynuyordum. Girdiğimde oyunlanmış.
onun eşyaları para ile
Süper. Kaç seviye olduğunu seviyorum. kesinlikle çok bağımlılık yapan bir oyun, sadece bir sonraki şehre gitmek istiyorum!!!!!
oyun çok güzel harika tavsiye ederim
Food Truck Chef™ Cooking Games கேஷுவல் tjsw
Waffle sokağım 12. seviyenin ötesinde oynamadığı için çok üzgünüm neden bilmiyorum ama lütfen bir şeyler yapın çünkü ilerleyemezsem oyundan zevk almıyorum....
Oyun güzel ama her zamanki gibi her şey için reklam izlemeniz gerekiyor. Benim ana şikayetim, başarınız için herhangi bir mücevher vermemeniz ve onlarsız herhangi bir yükseltme satın alamazsınız. Sadece 1 gem elde etmek için bir video izlemeniz gerekiyor, 10.000 xp almanız gerekiyor ve sadece 7 gem elde etmeniz gerekiyor, neden 10 olmasın. Önemli yükseltmelerin çoğu 10 gem ve üzerine mal oluyor. Temelde daha fazla mücevher vermeleri gerekiyor 💎 Oh ve eski parti otobüsünü geri getir, şimdi berbat. Bir video izleyip 2 saat beklemeniz berbat!
sen gmuy
Çok güzel bu oyunu çok çok çok çok seviyorummmmm❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
İlk başta bu oyunu oynamayı severdim, şimdi nefret ediyorum. Mücevher kazanmak çok zor ve seviyeleri tamamladım ve tüm eşyalarımı yükselttim ama karnaval mücadelesi geldiğinde yükseltmem yok ve mücadeleyi tamamlamak istiyorsam her şeyi yeniden yükseltmem gerekiyor. Kaldırma ve yeni bir oyun bulma zamanı.
heee heee guzel guzel
Oyun ilerlemiyor 40 level den ileri gitmiyo
Bu oyunu yaklaşık 2 yıl önce 2019'da oynamaya başladım ve harikaydı. Karımla oynadım ve harika zaman geçirdik - istersen para harcayabileceğin ama zorunda olmadığın bir oyun. Bunu çok oynadık, mümkün olan tüm yükseltmeleri aldık ve sadece reklamları izleyerek sevdik. Oyun birçok değişiklik geçirdi, bu yüzden şimdi parti otobüsünden 6 yerine (tüm otobüs yükseltmelerinden sonra) sadece 2 mücevher alıyorsunuz ve o zamandan beri yeni bir cadde bekliyorsunuz. Şimdi Hindistan'daki yeni sokak sadece bir acı.
Çoğunlukla sorun değil, grafikler iyi, oyun iyi, sadece yemek pişirme becerileriniz gibi çevrimiçi olarak arkadaşlarınıza meydan okuyabilmeyi ve yemeğinizi ne kadar hızlı yapabilseniz?
güzel
Oyunu oynamaktan zevk alıyorum ama her şey için bu kadar çok elmasa ihtiyaç duymandan NEFRET EDİYORUM. Oyuna para harcamamızı istediğini anlıyorum. Bunu yeni bir seviye elde etmek için yapmayı umursamıyorum. Öğeleri ve ürünleri yükseltmek için seviyeler içinde, madeni para kullanımını daha fazla hale getirir. 200000'den fazla madeni param var ve zar zor bir diş çıkarabiliyorum çünkü flippin elmaslara ihtiyacım var!
oyun iyi değil
Birini aldım çünkü tıkla ve sürükle zor olabilir ve her zaman işe yaramaz ama genel olarak eğlenceli bir oyun ama mücevher elde etmek zor ve neredeyse her şey için gerekliler
Harika oyun.....değişmesi gerektiğini düşündüğüm şeylerden biri, cihazları yükseltmek için değerli taşlar almanız gerektiği gerçeğidir. Bir dünyanın kilidini açmak için 30 mücevher harcadığınızda ve ardından cihazları yükseltmeniz gerektiğinde zor. Jetonlar yükseltme almak için yeterli olmalıdır. Nerede daha fazla mücevher satın alabileceğimi gördüğüm bir şey daha var ama üzerine tıkladığımda etrafta dönüp duruyor. Lütfen yardım et.
Bu oyundan gerçekten zevk aldım ve iyice eğlendim. Ancak, ilk aşamayı tamamladıktan sonra, 2. aşamadaki neredeyse tüm yükseltmelerin mücevher gerektirdiğini ve mücevher kazanmak için yeterli fırsatın olmadığını fark ettim.kaliteli oyunlar, insanları hikayede ilerlemek için bir şeyler satın almaya zorladıklarında yetersiz kalıyor. bunu vermeyi çok isterdim *****
Pişmiş yemeği yerleştirmeyi kaçırıyor gibiyim, parmağım zaten doğru yere sürüklemesine rağmen, bu yemeği yakmaya devam etmemi sağlıyor.. Hassasiyet sorunu olduğunu düşünüyorum.
Bu oyun çok bağımlılık yaptı, ancak yeni sürümde parti otobüsünde bir sorun var. her zaman zamanında değil geri gel elmas yok ve zaten paramı al 😥😥😥
İğrenç bi oyun yuklemeyin
Çok guzel bir oyun. Yemek sırasını iyi takip etmek lazım. Esnaf oluyorsunuz
Yıldızları almak çok zor, o zaman onları mutfak eşyası almak için kullanırsak, 30 dakika bekleyin ve bundan sonra yıldızlar ve madeni paralar gitti ama eşya yükseltilmiyor. 4 kez oluyor. uygulamayı kaldırma
Oyun acilmaya başlarken bir anda geri cikiyor ve surekli donuyor asla tavsiye etmem
Eh, oyun çok eğlenceliydi ta ki ana sayfaya dönene ve kız belirip bana mücevher kazanmanın bir yolunu anlatana kadar. Bana bu şef şapkası simgesine dokunmamı söyleyen bir öğretici ama simge karartılmış. Ekrandaki hiçbir şey yanıt vermiyor çünkü bu belirli şeye dokunmamı istiyor ama yapamıyorum. Bu yüzden daha fazla oynayamadım.
İnş. Güzeldir