Post by phatepercadul on Feb 16, 2022 21:12:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават токените ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
Това е толкова невероятна игра, но просто е малко сложна, когато направите своя собствена игра, така че да, но е много добра, а също и колкото повече играете, толкова повече става по-трудно, но аз препоръчвам да я играете
За Apple IOS За Андроид ... Трудно определям за какво става дума в тази игра, но бих поставил Badland в категорията за пъзел игри.
Твърде много реклами много дразнят такъв срам
BADLAND 2 за iOS (iPhone, iPad) - Изтегляне - Anderbot
Красива игра, ако някога съм виждал такава. Работата е там, че много бих харесал тази игра, ако не беше армията от реклами, с която трябваше да се боря през всяко ниво. Разочароващо, наистина. Ако premium не беше постоянно набутано в гърлото ми като досадно, огромно хапче, щях да му се насладя много повече.
BADLAND Petualangan vop
Супер игра
Това е хубава игра, но има някои нива, които нямат логика, това е супер уникална игра
Изтегли BADLAND 2 Apk за Android. Епичното продължение на многократно спечелената екшън приключенска игра BADLAND!
тази игра е невероятно забавна, но има само начин за реклами. Аз съм този, който обикновено толерира реклами, но това е твърде много и жалко, че ме накара да го деинсталирам, защото е много забавно.
Отлична игра за тези, които могат да оценят простия художествен стил. Механиката е лесна за научаване. Редакторът на нива е безупречен. Търсенето на нива, направени от потребителите, е лесно. Например какво повече можете да поискате?
Емо
BadLand Publishing. Излизане: 22 юли 2021. Play the role of a corrupt politican fled from justice who has searched a place to hide himself
area cut and eroded by many deep, tortuous gullies with intervening saw-toothed divides. The gullies extend from main rivers back to tablelands about 150 m
Тази игра е страхотна, много е успокояваща и изкуството е страхотно, бих я препоръчал на всеки~
Много е готина
Със сигурност повече от един от вас е чувал или е прекарал хубаво време, играейки Badland, популярна игра, която смесва платформи и приключения,
Играта е супер, теглете, но преди няколко ъпдейта всички нива бяха отключени, да но нямаше екстри като мултиплейър и др.
Играх тази игра от години, вероятно откакто играта беше пусната, но имам само няколко проблема; едно, рекламите. Въпреки че има голямо количество реклами, тя не ви е набутана в гърлото за разлика от други игри, които няма да споменават. Второ, покупките в приложението (особено премиум.) Така че бих искал да играя цялата игра и с удоволствие бих го направил, ако не бях адски беден. Все още много харесвам играта, но просто бих искал да имам малко по-малко реклами и може би безплатна пробна версия на премиум, моля. Тай!
Много Яко
Звуците не се възпроизвеждат, когато преминавам през звуците в звуковото събитие в редактора на нива. Когато се опитам да публикувам ново ниво, играта замръзва. Когато вляза в „Моите нива“ в света на нивата, играта СЪЩО замръзва. Преди всичко това не се случваше и играх на по-старо устройство. МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ТОВА.
Най-лошата и най-ужасната игра някога! Не мога да публикувам ниво!! Когато го пусна за публикуване и след заснемане от повторно възпроизвеждане, той само увеличава непрозрачността си и продължава дълги дълги часове и там спира.
Nai qkata игра теглете не гледайте по картинката 118mb ma e super
BADLAND சாகசம் emyx
Хитовата iOS игра Badland пристига за Android и ...
Играта замръзва много напоследък. Изглежда по-често на нива с много лазери, но не и 100t сигурно. Предишен коментар: Твърде тъмно... Трябва да включа яркостта на максимум, за да мога да видя достатъчно контраст, за да мога да премина през нивото. Ослепявам, когато напусна приложението или разгъна известията. Добра игра, не най-добрият UI/UX. Може да е хубаво да имаш настройки за яркост/контраст.
Толкова страхотна игра, от която бих си запазил, нямаше реклами на всеки 5 секунди
Много забавно. Харесва ми как просто те въвлича. Това е пристрастяваща игра и я харесвам.
Може да съм тъп, но когато играх тази игра, щях да се забивам на нива с дни или седмици и винаги е било заради това колко трудни са нивата, но като цяло това е добра игра и трябва да я играете
Това е бърза и лесна игра, когато ви е скучно, можете просто да вземете телефона си и да започнете да играете, плюс това е много предизвикателно, ако сте предизвикателен човек, ще ви хареса.😀
BADLAND 冒險 wey
Всичко е наред Но графиката е боклук, играта е наред, но всичко е наред
Получих, защото каза, че добавянето е безплатно, но това е само ако имате резервни 3.99 в акаунта си, което ако сте като мен, нямате.
BADLAND iPhone. БАДЛАНД е друга класическа игра в App Store ифантастична офлайн игра, която трябва да опитате. BADLAND е приключенска игра със странично
BADLAND Seiklusmängud cezw
Играта е наистина забавна и забавна, но изведнъж започна да блъска реклами в лицето ми, след като не го правех поне от 10 дни, които имах
твърде много добавки, те правят една добра игра напълно досадна и невъзможна за игра
MouseBot 액션 bry
Страхотна концепция и изкуство, достатъчно предизвикателни, за да останете заинтересовани.
Играта беше добра, но рекламата всеки път, когато преминете ниво, е твърде много.
Особено мултиплеара със състезанията!
Преди да предадете на служител (или себе си) нов iPhone 5S или 5C, ... Badland Какво, помислихте, че работният iPhone е само за сериозни приложения?
Просто обичам всичко в него, естетиката, графиките и произведенията на изкуството са красиви, премиумът е евтин, контролите са гладки, създателят на нива е прост, но има толкова много потенциал и е толкова успокояващ. Само ако имаше повече предварително зададени нива като най-високо оценените в света на нивата, някои от тях са извън всичко, което смятах, че е възможно в играта. НО, има грешка, при която играта замръзва, когато се опитам да актуализирам нивата и е много досадно, моля, поправете и ще се върна към пет звезди.