(Android) Protect \u0026 Defense: Tower Zone oszukuje nieograniczoną liczbę tokenów
Feb 16, 2022 21:18:59 GMT
Post by phatepercadul on Feb 16, 2022 21:18:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Protect \u0026 Defense: Tower Zone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Protect \u0026 Defense: Tower Zone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczoną liczbę tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Protect \u0026 Defense: Tower Zone 2022 version ▞▞▞
Ta gra jest bardzo prosta.
Nic nowego, ale nadal satysfakcjonujące
Fajna gra polecam
Gra jest wciągająca jak diabli, jednak miło by było zobaczyć większą różnorodność broni i dużo mniej reklam na rzeczy. Nadal bardzo fajnie, z wyjątkiem tego, że nie mówię po rosyjsku lol.
odwzorowuje r na małe
Przyzwoity. Nie musiałem jeszcze wydawać żadnych prawdziwych pieniędzy i wciąż się rozwijam, co jest miłe.
Nowy w tym. Jak na razie dobrze. Zaktualizuj później
Prosta, zabawna gra.
Jak na to, jest całkiem przyzwoity, łatwy w obsłudze, muzyka jest wyciszona na moc
Dfc idź, wybierz ją
Protect & Defense: Tower Zone Strategie sqlk
To nie jest darmowe
Nawet fajna. Na 5* muszę zobaczyć
Bardzo fajna
Fajna gra, dobre tempo, potrzebuje trochę więcej dokumentacji.
Pod wrażeniem... najlepsza gra typu tower defense
Nie jest zły
Dobra gra z ładną grafiką i łatwym ustawianiem wieży. Wymaga przynajmniej podstawowego opisu każdej wieży. Najlepiej w grze. Przydałby się również ręczny zapis (może na ekranie ustawień w grze). Poza tym dużo zabawy!
dobre gry
Potrzebuje więcej ulepszeń i innych sposobów zarabiania monet
Najlepsza gra
Protect & Defense: Tower Zone Chiến thuật gzbb
Super lubię obronę
Brakujenia jednostka ko ma atakować, zawsze w pierwszy
Protect & Defense: Tower Zone Estratégia jou
Nawet przyjemna
nieźle, ale bez instrukcji dotyczących gry. robi się trochę powtarzalny. wciąż dobra gra td.
Szybka gra
Xd
Luks .
Fajna gra naprawdę skłania do myślenia, dobrze grana
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arked hxzf
Przyzwoita aplikacja. Wieże potrzebują objaśnień. Wrogowie muszą być skoncentrowani. Wieże powinny być w stanie skupiać konkretnych wrogów słabych/wolnych/itd.
Protect & Defense: Tower Zone Strategi cqpg
Świetna gra. Straciłem gwiazdę tylko dlatego, że trudno jest ulepszyć wieże na krawędzi bez przypadkowego trafienia bonusów
Grafika jest uczciwa. Rozgrywka jest dobra. Ustalenie kontroli jest niejasne, ale łatwe do rozgryzienia.
Ok, jest fajnie
Najlepsza gra typu tower defense!
Gry Spoko
Super gra. Ale poziom 36. Naprawdę Dawajcie ludzie. Jak spodziewasz się, że ludzie przez to przejdą.
Nie jest to gra wow, ale dobra
Doprowadziło mnie to do ataku, a kiedy w końcu ustało, ogarnęła mnie biegunka i ciepły słony wytrysk. Stało się bardziej znośne po tym, jak zagrałem to po raz drugi i było mniej biegunki, ale w rzeczywistości było to więcej wytrysków, obfitych ilości.
Nie ten, którego szukałem. Ten jest ograniczony i jest zbyt zajęty
Słaby. Nie tworzymy żądań. Ogólnie rzeczna. Za prosta.
Dobra gra, czasami trudno ustawić wieże ze względu na miejsca potrzebne pod przyciskami gry. Ale doskonała grafika i dobra gra.
Na chwilę obecną jest okey
Zabić czas
Właśnie zacząłem grafikę nieźle. Radzenie sobie z dodatkami mniej niż większość gier z dodatkami